Dzisiaj jest 23-04-2024
szukaj
szukaj
fotoggg_(1656501409).jpgzdd4_(1645112212).jpgzdd5_(1645112212).jpgzdd2_(1645112211).jpgzdd3_(1645112211).jpg

EUROPEJSKI DZIEŃ ZDROWEGO JEDZENIA I GOTOWANIA

W związku z Europejskim Dniem Zdrowego Jedzenia i Gotowania który obchodzony był 08.11.2014. W dniach 03.11. – 07.11 2014 zorganizowaliśmy tydzień zdrowego jedzenia i gotowania.

W trosce o nas samych warto wyrobić w sobie nawyki zdrowego żywienia, dlatego też organizując tydzień zdrowego jedzenia i gotowania w ZSRiT w Powodowie nasza klasa wraz z klasą II Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych przygotowały pyszne przekąski w postaci surówek ze świeżych owoców i warzyw, mięsa drobiowego a także koktajli mleczno-owocowych, które serwowali uczniom i nauczycielom na długich przerwach.

Ponadto przygotowaliśmy wystawę nt. Zdrowego Jedzenia i Gotowania, która promowała zdrowy sposób odżywiania. Wystawa mieściła się na korytarzu głównym w szkole.





Zespół Szkół Rolniczych i Technicznych im. H. Cegielskiego w Powodowie

Powodowo
64-200 Wolsztyn

tel. 68 384-36-75
tel. fax. 68 384-38-38
zsrpowodowo@poczta.onet.pl
Deklaracja dostępności

Polityka prywatności RODO

Adres elektronicznej skrzynki podawczej ESP - EPUAP:
/4135832/zsrpow

epulap


Copyright © Zespół Szkół Rolniczych i Technicznych im. H. Cegielskiego w Powodowie
Zezwala się na wykorzystywanie materiałów zamieszczonych w witrynie w innych publikatorach, pod warunkiem podania źródła ich pochodzenia
 liczba odwiedzin: 6354300      online: 1
© 2022 MBEST